De internetpagina's maken deels gebruik van zogenaamde cookies. Cookies dienen om ons aanbod gebruikersvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Ok Privacy verklaring.
Terug naar overzicht

 Voor vergroten op de afbeelding klikken


Cadeauset EasyPedipeel - oplaadbaar, navulling en gratis verzorgingsproduct - 0328SET

9-delige cadeauset

Najaars Special!

Nu voor het najaar in gelimiteerde oplage beschikbaar: De EasyPedipeel cadeauset. Deze cadeauset bevat naast de EasyPedipeel-oplaadbaar een extra navulling setje en een gratis verzorgingsproduct! Welk product dit precies is, is een verrassing.

Toepassingen:

De handzame EasyPedipeel eeltverwijderingsroller is speciaal ontworpen voor een gemakkelijke verwijdering van harde en droge eeltplekken. Door de ergonomische handgreep ligt de EasyPedipeel goed in de hand, voor optimaal gebruiksgemak. Door het extra setje navullingen is deze cadeauset door meer dan een persoon te gebruiken, ieder kan zijn of haar eigen kop gebruiken op hetzelfde apparaat. Nu met voetverzorgingsproduct om de set compleet te maken.

Als beste getest!

Op 24 juni 2015 is de oplaadbare EasyPedipeel als beste uit de test van de krant het Algemeen Dagblad gekomen, naast deze EasyPedipeel werden nog vier andere elektrische eeltverwijderaars getest. Het panel vindt het apparaat gemakkelijk in gebruik, het heeft een sterke motor en door de accu heeft u geen moeilijkheden meer met batterijen.

Inhoud:

  • EasyPedipeel
  • Oplader
  • Instructies
  • 2 slijpkoppen grof en fijn
  • 2 slijpkoppen navulling grof en fijn
  • Schoonmaak borsteltje
  • Verzorgingsproduct cadeau!
Art.Nr.: A020015

Levertijd: 1 - 2 Dagen
Prijs 79,95 EUR
incl. 21% BTW., excl. Verzendkosten
Retourvoorwaarden

Manicure-/pedicure apparaat en Pedipeel combinatie. 17-delige set, geleverd in een hardschalen...
Responsive-Theme by eComStyle.de