De internetpagina's maken deels gebruik van zogenaamde cookies. Cookies dienen om ons aanbod gebruikersvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Ok Privacy verklaring.

Retourvoorwaarden

Herroepingsrecht

Wanneer u een bestelling bij ons heeft geplaatst heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u uw bestelling zonder opgaaf van redenen herroepen. U dient zich dan binnen deze termijn bij ons te melden via het ‘modelformulier voor herroeping’ op de website of een e-mail te sturen naar info@peter-bausch.nl onder vermelding van ‘herroeping’.

Als u de bestelling inmiddels al heeft ontvangen kunt u deze zo spoedig mogelijk retourneren, voor instructies kijkt u bij ‘retourvoorwaarden’. Wanneer wij uw retour, die voldoet aan de retourvoorwaarden, ontvangen krijgt u zo spoedig mogelijk uw geld en de verzendkosten terug. De terugbetaling geschiedt op dezelfde manier en met hetzelfde betaalmiddel als de klant heeft gebruikt.

De gemaakte kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn echter wel voor rekening van de klant.

Wanneer u herroept en de bestelling is nog niet verzonden dan is het melden alleen voldoende. U hoeft dan verder niets te doen.

Let goed op wat wel en niet geretourneerd kan worden en in welke staat de producten moeten verkeren. Het bedrag dat wordt terugbetaald is afhankelijk van eventuele waardevermindering van het product.

Wanneer het product onvoldoende of niet gefrankeerd is teruggestuurd kunnen wij kosten in rekening brengen. Wanneer een product verder is uitgepakt en getest dan noodzakelijk om vast te stellen wat de kenmerken en werking van het product is, wordt er waardevermindering in rekening worden gebracht.

Het modelformulier voor herroeping vindt u hier: modelformulier voor herroeping.

Retourinstructies

  • Meldt uw retour altijd eerst, en binnen 14 dagen, via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@peter-bausch.nl.
  • Stuur zo spoedig mogelijk, maar tenminste binnen 14 dagen, uw bestelling en een kopie van het aankoopbewijs in originele verpakking op.
  • Retouradres: M. van Ommen Trading – Zwolle
    Hoekerweg 6
    8042 PH Zwolle
  • Bewaar het retourbewijs.

Uitsluitingen van het herroepingsrecht

Wanneer producten niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Dit houdt in dat alle manicure / pedicure apparaten en eeltverwijderaars wel getest (aan/uit zetten) maar niet gebruikt (op de huid of nagels) mogen zijn.

Zit er een seal op het doosje of zakje van een navulling of opzetstuk, dan mag deze niet verbroken zijn.

Nagellak kan niet worden geretourneerd, tenzij er iets wezenlijk mis is met het flesje en/of de inhoud. De gehele set dient dan geretourneerd te worden.

Hand- en/of voetproducten mogen niet geretourneerd worden als de seal is verbroken. Het kan zijn dat de seal op de buitenverpakking zit (op het doosje en niet op de tube). Ook die mag niet verbroken worden.

Als u vragen heeft over of uw product aan de retourvoorwaarden voldoet, kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres info@peter-bausch.nl

Garantie

Op alle elektrische apparaten van het merk Peter Bausch zit standaard 2 jaar garantie. Mochten er binnen die tijd problemen voordoen, meldt dit via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@peter-bausch.nl onder vermelding van ‘garantie’. Valt uw probleem onder garantie dan kunt u kosteloos een nieuw apparaat toegestuurd krijgen.


Terug
Responsive-Theme by eComStyle.de