De internetpagina's maken deels gebruik van zogenaamde cookies. Cookies dienen om ons aanbod gebruikersvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Ok Privacy verklaring.

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Onze website kan gebruikt worden zonder persoonlijke informatie in te voeren. Verschillende regels kunnen gelden voor bepaalde services op onze website, hieronder wordt dit uitgelegd. We verzamelen persoonlijke informatie van je (zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer etc.) in overeenstemming met de Europese Privacy wetgeving (Europees: GDPR, Nederlands: AVG) Informatie wordt als persoonlijk beschouwd als de informatie is terug te voeren naar een specifieke persoon. De juridische informatie is na te lezen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De onderstaande bepalingen geven informatie over de manier, omvang en doel voor het verzamelen, gebruiken en verwerken van persoonlijke informatie door de provider.

M. van Ommen Trading – Zwolle
Hoekerweg 6
8042 PH Zwolle
Nederland
Telefoon: +31 (0)38 4214 910
E-mail: info@peter-bausch.nl

M. van Ommen Trading – Zwolle maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij beschermen jouw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen.

M. van Ommen Trading - Zwolle gebruikt de gegevens van haar klanten op de volgende wijze:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij M. van Ommen Trading - Zwolle zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met je toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en je gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en in jouw voordeel verbeteren.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en om je op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en acties. Wanneer je hier niet langer prijs op stelt, kan je je uitschrijven op onze website.
  • Als je bij M. van Ommen Trading - Zwolle een bestelling plaatst, bewaren wij - indien gewenst - je gegevens op een Secure Server (beveiligde computer). Je kan een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voor het opslaan van je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Dat levert je zelf ook gebruiksgemak op, omdat je die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • M. van Ommen Trading - Zwolle zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Wij delen je adresgegevens uitsluitend met partijen die wij inschakelen voor de levering van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om de integriteit van de registratieprocedure te waarborgen en de website te kunnen personaliseren. Een cookie is een klein tekstbestandje dat door een webpaginaserver op jouw computer wordt geplaatst. Cookies zijn uniek per gebruiker en kunnen alleen worden gelezen door een server in het domein dat de cookie naar jouw computer heeft verzonden.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies)
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies)

Het voornaamste doel van cookies is om jou tijd en moeite te besparen. Als je bijvoorbeeld een webpagina aan jouw persoonlijke voorkeuren aanpast of als je navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer je de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor je eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals je die eerder hebt ingesteld. Daarnaast worden cookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, maar ook dan bevatten de gegevens geen persoonlijke informatie.

Je kunt kiezen of je cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kun je de instellingen van jouw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kun je mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die je bezoekt.

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van jouw site-bezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kun je de handleiding van je browser raadplegen.

Feedback

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van M. van Ommen Trading - Zwolle, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen.
Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zien wij die graag tegemoet op info@peter-bausch.nl.

Server data

Voor technische redenen wordt data verzameld, die door je internet browser aan ons wordt doorgestuurd naar onze website provider (zogenoemde server log bestanden). Deze data bevat: - type en versie van de browser die je gebruikt – besturingssysteem – websites die je naar onze site hebben doorgelinkt – websites die je bezoekt – datum en tijd van het bezoek aan onze website – en je Internet Protocol (IP) adres. Deze anonieme informatie is apart opgeslagen van de andere persoonlijke informatie die je al kan hebben ingevoerd in onze website. Hierdoor is het onmogelijk deze informatie aan elkaar te linken en uit te komen bij een specifiek persoon. De data wordt gebruikt voor statistische doeleinden om onze website en services te verbeteren.

Doeleinden van gebruik

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat M. van Ommen Trading – Zwolle in bepaalde gevallen jouw gegevens opslaat. M. van Ommen Trading – Zwolle gebruikt jouw persoonsgegevens voor:

  • De uitvoering van de order overeenkomst, transacties en/of diensten.
  • Relatiebeheer
  • Zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot M. van Ommen Trading – Zwolle, haar relaties en haar medewerkers.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder jouw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.
Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van een specifieke dienst. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.
In sommige gevallen worden jouw persoonsgegevens gekoppeld aan een ‘account’, om er voor te zorgen dat je deze niet bij elke order opnieuw hoeft in te vullen.

Contact opnemen met ons

Op onze website heb je de mogelijkheid contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via een contactformulier of via ons e-mailadres. Wanneer je contact met ons opneemt wordt er informatie opgeslagen die je invoert, deze informatie gebruiken we om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De data wordt niet doorgestuurd of verkocht aan derden en de informatie wordt ook niet gekoppeld aan andere informatie die wellicht eerder is ingevuld of verzameld op onze website.

Het gebruik van Google Analytics met anonimisering

We gebruiken Google Analytics met IP anonimisering op onze website. Google kort je IP adres af voordat zij het doorsturen naar ons. Google gebruikt deze informatie om te evalueren hoe je onze website gebruikt, om gebruiksrapporten naar ons te sturen en om andere services te kunnen verlenen die verband houden met internet- en websitegebruik. Google kan deze informatie doorgeven aan derden als dit nodig is in verband met de wetgeving of om de data te verwerken uit naam van Google. Google zal je IP adres nooit linken met andere data die Google verzamelt.

Je kan voorkomen dat Google Analytics gegevens over je verzamelt door op deze link te klikken. Dan wordt een cookie geïnstalleerd die voorkomt dat Google Analytics gegevens over je verzameld bij toekomstige bezoeken aan deze website.

PayPal gebruiken als betaalmethode

Als je wil betalen met PayPal in het bestelproces, worden je gegevens doorgestuurd naar PayPal. PayPal is een service van PayPal (Europe) S.à.rl & Cie. SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg. PayPal neemt de functie over van online betalingsdienst (als trustee) en biedt kopersbeschermingsservices.

De persoonlijke data die wordt doorgestuurd naar PayPal bevat meestal je naam, adres, telefoonnummer, IP adres, e-mailadres en andere data die nodig is om je bestelling en betaling te verwerken, zoals hoeveelheid artikelen, artikelnummer, totaalbedrag, BTW, rekeningdetails etc. Deze informatie moet worden doorgestuurd om je bestelling te voldoen met de gekozen betaalmethode. Vooral om je identiteit vast te stellen en je betaling en klantrelatie te beheren.

Belangrijk: PayPal kan je informatie doorsturen naar derden om je gegevens te verwerken om zo aan de contractuele verplichtingen te voldoen.

Afhangend van het type betaalmethode dat je hebt ingesteld in je PayPal account, bijvoorbeeld betalen op rekening of direct overboeken, zal PayPal je informatie doorsturen aan kredietinstellingen. Deze informatie wordt gebruikt om je te identificeren en je kredietwaardigheid te controleren, die nodig is om de betaling van de bestelling te voltooien.

Bekijk de PayPal Privacyverklaring voor meer informatie over wanneer, hoe en wat PayPal informatie doorstuurt naar derden en hoe je data is verzameld, verwerkt en opgeslagen: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Inzage / wijzigen / verwijderen van gegevens

Je mag M. van Ommen Trading – Zwolle vragen om inzage in de gegevens die van jou zijn opgeslagen. Ook kun je M. van Ommen Trading – Zwolle verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt je doen door per e-mail contact met ons op te nemen. Je kan dan binnen 4 weken jouw gegevens inzien.

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor onze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Graag zouden wij je willen vragen om in dat geval contact met ons op te nemen. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens, mocht je er met ons niet uitkomen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Responsive-Theme by eComStyle.de